Welcome to
Executive Air Taxi Corporation

Your destination for high-quality aviation services that are always ready to help you take flight.

Travel done right

Whether planning your next trip or looking to create memories with a scenic flight, Executive Air offers services and a private aircraft fleet that fits your needs and maintains focus on what’s important – safety, convenience, and comfort.

Exkluzív privát repülési szolgáltatásokat kínáló Executive Air Taxi cégünkkel egyedülálló partnerkapcsolatot alakítottunk ki online kaszinókkal, olyan igényes ügyfélkör kiszolgálására, akik luxusutazásra és nagy téttel rendelkező szórakozásra vágynak. Együttműködésünk túlmutat a puszta szállításon, zökkenőmentesen integrálva a szerencsejátékok izgalmát a privát légi utazások pazar élményébe. Képzelje el, hogy a kényelem és a stílus megtestesítőjeként szárnyal a felhők között, tudva, hogy az utazás nem csupán egy eszköz a cél eléréséhez, hanem egy kaland. Miközben pihen a pazar repülőgépünkön, elmerülhet az izgalmak világában, köszönhetően a csúcskategóriás online kaszinókkal, például a playbison való együttműködésünknek. Legyen Ön egy tapasztalt szerencsejátékos, vagy egyszerűen csak egy kis adrenalinnal teli szórakozásra vágyik, a repülés közbeni szórakozási lehetőségeink biztosítják, hogy minden, a fedélzeten eltöltött pillanat felejthetetlen legyen.

A klasszikus kaszinók kedvenceitől, mint például a blackjack és a rulett, az élvonalbeli nyerőgépek és pókerversenyekig, az online kaszinókkal való együttműködésünk az egekbe hozza a kaszinópadló izgalmát. Tesztelheti szerencséjét, megtervezheti fogadásait, és megünnepelheti győzelmeit – mindezt úgy, hogy páratlan luxusban cirkál a magasságban.

Charters

FBO Services

eyes in the sky

From FBO services to maintenance and parts, Executive Air’s professional team is here to serve you 24 hours a day, 7 days a week. For visiting pilots, we’ve compiled our resources to make it easy to find all of the information you’re looking for – fuel prices, available parts, service, and so much more!

Fuel Prices

JET A: $5.65

100 LL: $7.20

open 24/7

701-258-5024

‘Exec Air’ on unicom
122.95 –ASRI 123.5

excellence since 1973

As one of the largest air charter operators in the Midwest, we pride ourselves in providing industry-leading customer service and high-quality, refined travel options that can take you to any destination within North America – including Mexico and the Caribbean.

proud to be the caa preferred fbo at kbis

Get In Touch With Us

Today’s Weather

Bismarck, ND
63°
Partly Cloudy
Feels like: 63°F
Wind: 7mph NNW
Humidity: 48%
Pressure: 29.87"Hg
UV index: 5